Rezerva acum!

REZERVA ACUM ONLINE - REZERVA ACUM ONLINE - REZERVA ACUM ONLINE

Restaurant

DIN CAUZA LIPSEI ACUTE DE PERSONAL

RESTAURANTUL ESTE INCHIS PANA LA REMEDIEREA SITUATIEI.

Varietatea de clienti popositi la noi din toate colturile lumii ne-a impus o anumita conduita si un anumit standard in ceea ce priveste gastronomia pe care o practicam.

Oferim, in regim inchis, preparate din bucataria banateana diversificate si atent preparate, desavarsite cu suflet si pasiune.  Aici puteti sa va delectati cu cotletele banatene umplute cu varza, cu snitele sarbesti, cu clatitele ”Ana Lugojana” sau strudele cu mere sau cu branza si stafide.

Restaurantul din incinta pensiunii La Dolce Vita  dispune de o capacitate de 24 de locuri si este perfect pentru grupuri sau pentru organizarea oricarui tip de eveniment festiv. Restaurantul dispune si de o terasa cu 24 de locuri la mese unde, in serile inmiresmate de primavara, vara si toamna timpurie se pot urmari programele tv preferate, filme si competitii sportive.

Am decorat, cu fotografii din vechiul Herculane si cu obiecte decorative fiecare coltisor al restaurantului pentru a face sederea dumneavoastra cat mai placuta.

Un paharel de palinca de pere sau de afinata, o cana de vin fiert, un aperitiv gustos si frumos decorat sau ”un platou banatean” pot face oricand deliciul unei seri la restaurantul Pensiunii La Dolce Vita.

TERASA RESTAURANT & BARBEQUE

Pentru a petrece o seara minunata gatind Dvs. toate mancarurile care va plac, va punem la dispozitie gratuit barbeque-ul utilat cu toate ustensilele necesare, si daca doriti, toate produsele din carne si peste, legume si fructe, pentru a le prepara.

DSC_0010

Prietenii nostri gurmanzi sositi la pensiune au la dispozitie un barbeque complet utilat cu rotisor, tzest, ceaun de fonta si diferite ustensile. Astfel puteti sa va preparati  cele mai deliciose mancaruri. Vasele din fonta si lut, rotisorul, focul cu lemne, ingredientele si talentul dumneavostra culinar vor face ca rezultatul sa fie delicios.  Incercati o gaina cu legume coapte in  tzest si chiar  o ciorba la ceaun si nu veti regreta.  Amintirea gustului va fi de neuitat!

Pofta buna frati gurmanzi !

Va asteptam cu drag !